STUDIO OBE – PROJEKAT L’OREAL KANCELARIJE U BEOGRADU

Studio OBE iz Beograda stoji iza sjajnog enterijera kancelarija kompanije ljepote L’Oreal. Dosadašnji enterijeri ekipe iz Studio OBE zaista su inspirativni i nemoguće je ne podijeliti ovaj kancelarijski prostor sa njihovim pečatom u kojem bismo svi rado proveli svoje radno vrijeme.

Naime, cjelokupan projekat predstavlja rekonstrukciju dijela poslovnog objekta površine 126 m2, a ideja vodilja je bila kreiranje prijatne, funkcionalne i udobne sredine za zaposlene L’Oreal brenda u Beogradu. Stoga su u ovom jedinstvenom kancelarijskom prostoru kreirane tri funkcionalne sredine – otvoreni prostor, sala za sastanke i kancelarijski dio. Ovakva organizacija omogućila je vizuelnu komunikaciju između različitih cjelina i time interakciju grupa koje unutar njih rade.

Najinteresantniji detalj u prostoru je multifunkcionalna centralna klupa koja osim što omogućava visoko i nisko sjedjenje, mjesto za rad, odmor ili čitanje, istovremeno svojim skulpturalnim karakterom povećava atraktivnost prostora.

U svakom slučaju, rad Studio OBE ekipe je izuzetno inspirativan i mi nastavljamo da ih pratimo u njihovim daljim poduhvatima.

Fotografije: sa Studio OBE, autor: Relja Ivanić.