@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700&display=swap&subset=latin-ext');

Bellabeat – pametan nakit koji ne izlazi iz mode

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Bellabeat je startup osnovan 2014. godine čiji proizvod „Leaf“ predstavlja pametan nakit koji omogućava ženama da prate svoje zdravlje i dnevne aktivnosti. Osnovna misija u temeljima Bellabeat startupa jeste promijeniti način na koji žene pristupaju svojim zdravstvenim podacima i dati im mogućnost da se aktivno angažuju u praćenju istih. Za razliku od ostalih sličnih uređaja, Leaf je zbog svog zanimljivog izgleda vrlo brzo stekao popularnost čak i kod svjetski poznatih influencera. Danas je u ponudi nekoliko različitih izgleda Leaf-a i on predstavlja nakit koji svi zaista želimo da nosimo i koji nam ne bi smetalo da imamo na sebi svakog dana.

Zahvaljujući svom inovativnom pristupu i osluškivanju potreba svojih korisnica, Bellabeat je kompanija sa najprodavanijim uređajem za praćenje zdravlja i njena osnivačica porijeklom iz Slovenije, Urška Srsen, bila je uvrštena u Forbes-ovu top listu „30 under 30“ za 2016. godinu. Bellabeat danas broji više zaposelnih kako u Americi, tako i u njihovom sjedištu u Zagrebu.

Od maja ove godine, Bellabeat je u svoju ponudu uvrstila i novi proizvod „Spring“ – pametnu bocu za vodu koja vam, posredstvom aplikacije na telefonu, daje izvještaj o količini vode koju trebate piti i podsjeća vas da se redovno hidrirate doprinoseći tako stvaranju zdravih navika i poboljšavanju stila života. Sama boca je napravljena od borosilikatnog stakla koji čuva svježinu vode i čini bocu lakom za nošenje. U najavi su i mnogi dodaci koji će ovu bocu učiniti još zanimljivijom i privlačnijom, pa ćemo svi željeti da je imamo sa sobom na poslu ili u teretani kao modni dodatak koji usputno doprinosi zdravim navikama.

Bellabeat je svakako jedan od najzanimljivijih startup-ova koji ćemo nastaviti da pratimo i od kojih možemo očekivati još mnoge zanimljive lifestyle inovacije.

Fotografije: Bellabeat.com

(C) 2020 Inspiriši.me - Sva prava zadržana. Projekat podržao Studio 081.