@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700&display=swap&subset=latin-ext');

Brend Cult Gaia i kolekcija zbog koje maštamo o ljetu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Moda možda trenutno nije nešto što nam je jako važno i pitamo se da li je to trošenje novca na odjeću potpuno pogrešno u vremenu u kome živimo. Međutim, bez obzira na to šta je ispravan stav po tom pitanju, ono što nosimo često čini da se osjećamo dobro i služi nam da izrazimo svoju kreativnost i raspoloženje.

Sanjajući o ljetu kao vremenu u kome očekujemo da ćemo svi moći da ponovo živimo punim plućima i izgledamo mnogo bolje (u odnosu na trenutne kućne odjevne kombinacije), naišli smo na novu kolekciju brenda Cult Gaia zbog kojeg smo odmah počeli maštati o ljetnjim noćima, pješčanim plažama, laganim materijalima i veselim bojama.

Cult Gaia je postao poznat 2013. godine kada je ovaj brend iz Los Anđelesa lansirao svoju jedinstvenu torbu od bambusa (pod zanimljivim nazivom “Nojeva barka”) koja je postala kultni modni detalj svih ljetnjih kombinacija. Iza ovog brenda stoji Jasmin Larian koja ga je osnovala tokom svojih studija na njujorškom modnom institutu i za inspiraciju iz njenih kreacija kaže da stoje tri ključna elementa: žene, priroda i arhitektura. Sa svojih skoro 700.000 pratilaca na Instagramu i brojnim fanovima među poznatim ličnostima, ovaj brend nastavlja da kreira drugačiju odjeću koju svi volimo.

U nastavku smo izdvojili par omiljenih komada koje je Cult Gaia učinio dostupnim preko njihovog sajta.

Fotografije: Cult Gaia

(C) 2020 Inspiriši.me - Sva prava zadržana. Projekat podržao Studio 081.