@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700&display=swap&subset=latin-ext');

Instagram vodič za praznične poklone

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Decembar je tu i sa njegovim dolaskom svi polako ulazimo u praznično raspoloženje. Dok razmišljamo o veselim događajima koji nam predstoje, polako počinjemo i da planiramo poklone kojima ćemo i ove godine uveseliti svoje najbliže. Naš tim je sa Instagrama izabrao najdivnije ručne radinosti koje vas mogu inspirisati da ove godine izaberete jako kreativne i sasvim drugačije poklone.

BOBI HOME

Bobi Home je sjajno mjesto za sjajne poklone za mališane, ali i za odrasle. Ručno rađene šoljice sa zanimljivim natpisima će obradovati sve obožavatelje toplih napitaka, pa će u njima uživati cijele zime. Bobi Home se nalazi u Podgorici na adresi Oktobarske revolucije 10, ali se za sve interesantne komade možete raspitati i na njihovom Instagram profilu.

VANILA CANDLE STUDIO

Vanilla Candle Studio svoje predivne svijeće proizvodi isključivo od prirodnog voska, bez aditiva od vjestačkih boja. Svaka svijeća je ručno izlivena u čašama na kojima se nalaze personalizovane poruke. Vanilla Candle Studio možete kontaktirati porukom na Instagramu i dogovoriti izradu ove jedinstvene svijeće sa porukom po vašoj želji.

KOKA KRALJICA

Koka je brend koji odavno svi pratimo i čije ilustracije na majicama i drugim odjevnim predmetima nas uvijek iznova oduševe. Međutim, sasvim kul rokovnici su novi proizvodi iz Kokine radnje koji svi moramo da imamo! Nasmijte nekog rokovnikom koji će definitivno koristiti u novoj (radnoj) godini.

A post shared by Koka (@kokakraljica) on

A post shared by Koka (@kokakraljica) on

VEG AKIKO

Za prave sladokusce u vašem okruženju postoji uvijek samo jedan pravi poklon – ukusan slatkiš ili torta. Mi smo oduševljeni sjajnim Veg Akiko sirovim kolačima koji osim što su nevjerovatno ukusni, takođe predstavljaju i zdrave poslastice. Bilo da je vaš izbor simpatična mini sirova tortica ili Akiko raw box kao kutija raznovrsnih čokoladnih ukusa, sigurni smo da ćete ovakvim posebnim izborom izmamiti osmijeh na nečijem licu ili dodati sjajan dezert prazničnom okupljanju.

A post shared by AKIKO (@veg_akiko) on

A post shared by AKIKO (@veg_akiko) on

(C) 2020 Inspiriši.me - Sva prava zadržana. Projekat podržao Studio 081.