@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700&display=swap&subset=latin-ext');

Ligne Roset namještaj u GIR-u

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

GIR je brend koji već godinama stvara konceptualni namještaj funkcionalnog i jako modernog dizajna u svojoj fabrici u Kraljevu, a njegova prodavnica u Beogradu predstavlja omiljenu destinaciju za sve ljubitelje savremenog i autentičnog dizajna. Osim fantastičnog namještaja u sopstvenoj proizvodnji, GIR okuplja i mnoge druge poznate brendove luksuznog dizajnerskog namještaja.

Od skoro je u GIR radnji dostupan i luksuzni namještaj francuskog brenda Ligne Roset. Ovaj brend je poznat po kolekcijama inovativnog i modernog namještaja i akcesoara. Posebnost njihovog dizajna i kvalitet izrade proizilaze kako iz tradicije, tako i iz saradnje sa talentovanim mladim dizajnerima što im obezbjeđuje jedinstvenost.

Među najpoznatijim od svih kolekcija brenda Ligne Roset je Togo linija garnitura za sjedjenje koju je 1973, godine dizajnirao Michel Ducaroy. Ove garniture su ergonomskog dizajna koji ne samo da ih čini udobnim, već i nevjerovatno vizuelno privlačnim. Togo je jedna od najomiljenijih garnitura za sjedenje koje su ikada dizajnirane, a u prilog ovome govori i činjenica da je Ligne Roset do sada prodao 1,2 miliona komada u 72 zemlje i još uvijek izrađuju nove stilove i tapacirunge za ovu kolekciju.

Ligne Roset se 7. novembra ove godine premijerno pojavio u GIR radnji, ali i na 55. Beogradskom Sajmu Namještaja. Togo kolekcija i veliki broj drugih Ligne Roset komada namještaja su dostupni u GIR-u, što predstavlja samo još jedan od razloga da posjetite ovu nevjerovatnu radnju.

Fotografije: GIR, Design Milk

(C) 2020 Inspiriši.me - Sva prava zadržana. Projekat podržao Studio 081.