@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700&display=swap&subset=latin-ext');

Modni brend ‘Sister Jane’ otvorio konceptualnu prodavnicu koja nas je oduševila

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Nova konceptualna prodavnica brenda Sister Jane otvorena u Nothing Hill-u ima sjajan jesenji enterijer koji uključuje i restoran. Za osmišljavanje ovog retro enterijera bio je zadužen londonski biro “Sella Concept” koji je, između ostalog, predvidio fantastičnu paletu boja koja savršeno oslikava karakter ovog poznatog modnog brenda.

Latinski restoran Cha Cha se udružio sa Sister Jane u realizovanju restorana u prizemlju njihovog novog doma koji odgovara njihovoj estetici. U samom restoranu Cha Cha najupadljiviji je kolažirani zid na kome se nalaze fotografije različitih kampanja brenda Sister Jane. Na krovu se takođe nalazi terasa sa barom na kojoj posjetioci mogu uživati u piću sa pogledom.

Čuveni modni brend je seljenje u ovakav prostor pažljivo i pomno planirao kako bi realizovao svoju potrebu za većim prostorom i zanimljivijim šoping iskustvom za svoje kupce.

Osim izložbenog dijela, odnosno samog butika koji se nalazi na prvom spratu, enterijeristi su predvidjeli i kancelarije za zaposlene u kojima će osmišljavati i dizajnirati nove fantastične kolekcije.

Ovakvo sveobuhvatno modno iskustvo iskazano kroz raznovrsne konceptualne pristupe na tri sprata sa sigurnošću je nešto što djeluje inspirativno i ukazuje na to da modni brendovi idu korak dalje ka osmišljavanju drugačijeg iskustva za svoje kupce. Sister Jane je svakako drugačiji brend u modnom svijetu, a neki odjevni predmeti iz njihovih kolekcija nama su dostupni preko Asosa.

Fotografije: The Spaces

(C) 2020 Inspiriši.me - Sva prava zadržana. Projekat podržao Studio 081.