@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700&display=swap&subset=latin-ext');

Nova Mango kolekcija u saradnji sa modnom ikonom koju svi volimo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ljeto je možda prošlo, ali nova kolekcija Manga sa modnom ikonom Leandrom Medine donosi vedrinu i boje u jesenju svakodnevicu. Leandra Medine, jedna od najpopularnijih modnih influenserki na svijetu koja stoji iz Man Repeller-a, je 30. oktobra lansirala svoju limitiranu modnu kolekciju sa Mangom koja obuhvata sve odjevne predmete koje volimo – od farmerica jednostavnog kroja do košulja zanimljivog dezena.

Saradnja ove modne marke i ove modne ikone je u jednoj kolekciji obuhvatila njen ekscentričan stil modne ikone i estetiku pristupačnog brenda kroz tridesetak modela odjeće i modnih dodataka. Naime, kolekcija koloritom predstavlja kontrast hladnijem vremenu sa paletom boja inspirisanom sedamdesetim godinama od zagasite narandžaste, preko tamnije žute i bordo.

Na pitanje šta je inspirisalo ovogodišnju kolekciju sa Mangom, Leandra je slikovito odgovorila: “novogorišnja žurka klinaca sa koledža u chalet-u u skijaškom gradu negdje u Francuskoj.” Ona je takođe dodala da nije pratila nikakva posebna pravila, već je osmislila odjeću koja bi mogla da pretstavlja srž njenih zimskih odjevnih kombinacija.

 

Fotografije: Mango

(C) 2020 Inspiriši.me - Sva prava zadržana. Projekat podržao Studio 081.