@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700&display=swap&subset=latin-ext');

Praznična magija u čaši

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Starbucks spremno dočekuje još jedne božićne praznike.

Kao i svake godine, očekuje nas posebna selekciju zimskih ukusa kafa koje će se naći na meniju u Starbucks kafićima širom svijeta. Posebno je popularana pepermint moka koja se vraća već 16. godinu za redom, ali su iščekivanju i neke nove kafe poput moke sa bijelom čokoladom, caramel brulée latte, latte sa ukusom pralina od kestena i mnoge druge.

Takođe, Starbucks vrijedno radi na pripremi praznične dekoracije enterijera, a početkom novembra objavljen je i dugo iščekivani dizajn čuvenih Starbucks čaša kojima svake godine doprinose božićnoj magiji.

Starbucks praznične čaše su postale značajno obilježje ovog brenda od 1997. godine kada su se po prvi put pojavile u četiri različita dizajna. Slično tome, i ove godine će različiti ukusi biti servirani u četiri različite čaše koje očekujemo da će preplaviti instagram s obzirom da je svaka od njih insta-worthy. 

Nije izostala ni ponuda za sladokusce koji će moći da uz kafu degustiraju raznovrsne slatkiše poput medenjaka, keksića u obliku sneška, kroasana sa pistaćem i medom, kao i mnoge druge poslastice.

Fotografije: Starbucks

(C) 2020 Inspiriši.me - Sva prava zadržana. Projekat podržao Studio 081.