@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700&display=swap&subset=latin-ext');

Salon-bar – inspirativni enterijer i oaza za dame

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Našli smo enterijer nalik stilu iz serije “Mad Man“ koji je pravi za žene, pa prema tome možemo slobodnim umom nazvati “Mad Women“, jer bi to bio pravi bijeg svake žene bilo da tog dana nosi titulu “Mad Women“ ili ne.

Naime, radi se o “Paintbar Nail Bar“ – Raleigh, Sjeverna Karolina koji nas svojim prostorom i uređenošću vraće u rane 60-e godine prošlog vijeka. Dizajn enterijera potpisuju MA Allen Interiors.

U svim jednostavnim linijama garnitura i ostalih predmeta, ovaj salon uvodi u takav stil rozu boju.

Na prvi pogled izgleda nespojivo, ali zapravo svako ima pozitivnu reakciju i ne ostavlja ga ravnodušnim.  Umirujuća, hladna, milenijal roza boja čini da se opustite u prostoru i uživate u svakom hedonističkom trenutku posvećenom sami sebi i samo sebi.

Detalji breskvastvo-ružičasti, bakarno zlatni, tople sive i smirujuće bijele boje izazivaju osjećaj luksuza i relaksirajuće za vrijeme vašeg boravka u predivnom salonu.

Nešto sasvim drugačije za današnjicu, salon-bar za nokte u Raleigh, koji učini da se makar na kratko osjećate van toka vremena i svijeta u kome se svakim danom stvaraju novi stilovi, a zaboravljaju stari i vrijednost koju isti nose.

Savršena industrijska kutija za svaku ženu!

Fotografije: MA ALLEN INTERIORS

(C) 2020 Inspiriši.me - Sva prava zadržana. Projekat podržao Studio 081.