@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700&display=swap&subset=latin-ext');

Slatko savršenstvo – poslastičar Cedric Grolet i njegov novi dom u Parizu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Sa svoje 33 godine Cedric Grolet je jedan od najpoznatijih poslastičara na svijetu, pa ga je čuveni „The World’s 50 best restaurants“ 2018. godine imenovao za za najboljeg poslastičara na svijetu. 

Na početku svoje karijere, Cedric je postao prepoznatljiv po savršenim voćnim oblicima njegovih kolača koje je stvarao za u pariškoj palati The Meurice. Tražeći novi izazov, otvorio je sopstvenu poslastičaru blizu opere Garnier u Parizu. 

Pri samom ulasku u ovu savršenu novu poslastičaru, zlatna i siva paleta boja uz blago zaobljeni namještaj stvara sofisticiranu atmosferu za relaksaciju i uživanje.

Ostajući vjeran čistoj i geometrijskoj estetici u svom radu, svaki kolač koji nastane iz Cedric-ove kuhinje krasi i neodoljiv vizuelni doživljaj. Sa svojih više od 1,4 miliona pratilaca na društvenim mrežama, sa sigurnošću će privući značajan broj posjetilaca i time učiniti ovo jedinstvenim mjestom za drugačije poslastičarsko iskustvo. 

Stoga, za sve one koji su se uputili u Pariz, a žele drugačije slatke doživljaje od onih koji se mogu tradicionalno naći u Laduree poslastičarama, Opera je pravo mjesto. A za sve one koji bi se prepustili sličnim iskustvima unutar granica Crne Gore preporučujemo kolače Ilone Radović, koja je jedna od Cedric-ovih učenika i koja svoje poslastice stvara u kuhinji Lazure hotela.

(C) 2020 Inspiriši.me - Sva prava zadržana. Projekat podržao Studio 081.