@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700&display=swap&subset=latin-ext');

Studio Obe – projekat L’Oreal kancelarije u Beogradu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Studio OBE iz Beograda stoji iza sjajnog enterijera kancelarija kompanije ljepote L’Oreal. Dosadašnji enterijeri ekipe iz Studio OBE zaista su inspirativni i nemoguće je ne podijeliti ovaj kancelarijski prostor sa njihovim pečatom u kojem bismo svi rado proveli svoje radno vrijeme.

Naime, cjelokupan projekat predstavlja rekonstrukciju dijela poslovnog objekta površine 126 m2, a ideja vodilja je bila kreiranje prijatne, funkcionalne i udobne sredine za zaposlene L’Oreal brenda u Beogradu. Stoga su u ovom jedinstvenom kancelarijskom prostoru kreirane tri funkcionalne sredine – otvoreni prostor, sala za sastanke i kancelarijski dio. Ovakva organizacija omogućila je vizuelnu komunikaciju između različitih cjelina i time interakciju grupa koje unutar njih rade.

Najinteresantniji detalj u prostoru je multifunkcionalna centralna klupa koja osim što omogućava visoko i nisko sjedjenje, mjesto za rad, odmor ili čitanje, istovremeno svojim skulpturalnim karakterom povećava atraktivnost prostora.

U svakom slučaju, rad Studio OBE ekipe je izuzetno inspirativan i mi nastavljamo da ih pratimo u njihovim daljim poduhvatima.

Fotografije: sa Studio OBE, autor: Relja Ivanić.

(C) 2020 Inspiriši.me - Sva prava zadržana. Projekat podržao Studio 081.