@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700&display=swap&subset=latin-ext');

YPPRLIG – elegantni namještaj dostupan svima

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Nova kolekcija namještaja „YPPERLIG“ nastala u saradnji IKEA sa danskom dizajnerskom kućom HAY jedna je od najičekivanijih do sada i sadrži zaista zanimljiv namještaj za dekoraciju vašeg doma.

HAY je dizajnerska kompanija koja se bavi proizvodnjom namještaja za moderan stil života koristeći prefinjenu industrijsku prozivodnju. Iza nje stoji bračni par Mette i Rolf Hay koji inspiraciju za svoj rad crpe iz arhitekture, mode i umjetnosti zbog čega je dizajn njihovog namještaja jasan, fukcionalan i estetski primamljiv.

U novoj YPPERLIG kolekciji skandinavski pristup dizajnu prepoznaje se u jednostavnim linijama, raznovrsnim materijalima i praktičnosti, koji svi zajedno omogućavaju da ovaj namještaj da poseban pečat modernim enterijerima. Osim namještaja za sjedjenje, stolića, tekstila i ostalih zanimljivih detalja, novom kolekcijom je izmijenjen i izgled prepoznatljive IKEA kese za trgovinu.

Proizvodi su dostupni svima po pristupačnim cijenama karakterističnim za brend IKEA. Za one koji žele savremeni enterijer, YPPERLING kolekcija može biti jako inspirativna, a nama najbliža IKEA u kojoj će ova kolekcija biti dostupna je IKEA Hrvatska.

(C) 2020 Inspiriši.me - Sva prava zadržana. Projekat podržao Studio 081.