@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700&display=swap&subset=latin-ext');

Zara Crna Gora je od danas dostupna online

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Cjelokupna kolekcija brenda Zara za tržište Crne Gore će od sjutra, 12. avgusta biti dostupna i online. Međutim, svi kupci koji danas preuzmu Zara aplikaciju će imati prioritetni pristup njihovoj online trgovini i najnovijim kolekcijama.

Ovaj novi poslovni poduhvat brenda Zara je dio njihove globalne strategije koja je uslijedila nakon značajnog pada prodaje tokom COVID-19 krize i sastoji se od seljenja fokusa na online trgovinu.

Inditex, kompanija koja je vlasnik španskog brenda Zara, najavila je da planira zatvaranje čak 1.200 prodavnica širom svijeta u naredne tri godine, kao i investiciju od 3 milijarde dolara u digitalizaciju kompanije. Izvršni direktor kompanije Inditex je naglasio težnju kompanije da poboljša online korisničko iskustvo i kupcima omogući besprekornu usluga sa bilo kog uređaja i u bilo koje doba dana. Osim toga, on je dodao da će investicija u Zarine online platforme tokom naredne tri godine iznositi 1 milijardu dolara, dok će dodatnih 1,7 milijardi biti investirano u napredna tehnološka rješenja i iskustva u prodavnicama koje nastave sa radom.

Fotografije: Zara

(C) 2020 Inspiriši.me - Sva prava zadržana. Projekat podržao Studio 081.