@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700&display=swap&subset=latin-ext');

Zara Home – sunce na stolu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

U trenucima kada nam nedostaju velika okupljanja sa našim najdražima i druženja bez brige i straha, vrijeme možemo provesti vježbajući recepte kojima ćemo ih impresionirati kada prođe potreba za društvenim distanciranjem. Zato možemo iskoristiti ovo vrijeme da isplaniramo zajednička ljetnja druženja na otvorenom, uz nadu da će vrijeme u izolaciji biti ono u kome ćemo dodatno stimulisati svoju kreativnost i razmisliti o zajedničkoj budućnosti na ovoj lijepoj planeti.

U duhu sunčanog proljeća, ali i ljeta koje je pred nama, Zara Home je donijela predivnu kolekciju kuhinjskog posuđa i pribora koji odišu suncem i vedrijim danima. Iako se u ovoj kolekciji po prvi put pojavljuje par prvih komadnih namještaja, mi bismo ipak izdvojili posuđe i ostale male detalje koji čine zajedničke trenutke savršenim.

Iako Zara Home proizvodi nisu dostupni u Crnoj Gori, njihova nova kolekcija detalja nam makar može pružiti inspiraciju da u svoju svakodnevicu unesemo više boja i života, te time uljepšamo zajedničke trenutke kod kuće. 

Fotografije: Zara Home

(C) 2020 Inspiriši.me - Sva prava zadržana. Projekat podržao Studio 081.